Всі технології
BioFresh-Plus
Контейнер BioFresh-Plus має спеціальне відділення, в якому риба і морепродукти зможуть залишатися свіжими набагато довше за оптимальною температурою зберігання -2°C. Водночас решту контейнера з температурою 0°C можна використовувати для зберігання інших продуктів, наприклад, м'яса та молочних продуктів.
SuperFrost за масою продукта
Автоматична функція SuperFrost робить заморожування простим та енергозберігаючим. Температура знижується до -32°C для швидкого заморожування для збереження всіх важливих вітамінів. Як тільки продукти повністю заморожуються, функція SuperFrost вимикається та холодильник переходить в економічний режим роботи
VarioSafe
Всередині холодильників Liebherr немає хаосу. Контейнер VarioSafe дозволяє компактно зберігати маленькі продукти, тюбики, баночки. Також забезпечується відмінний огляд і безперешкодний доступ до продуктів. Контейнер можна встановити на потрібній вам висоті. А при необхідності розташування нижньої частини можна варіювати й у такий спосіб змінювати місткість VarioSafe.
FrostSafe
Прозорі ящики FrostSafe економлять простір у морозильному відділенні та запобігають контакту між продуктами, що при тривалому зберіганні погано поєднуються один з одним. Висувні контейнери з екологічно безпечного пластику герметично закриваються та захищають заморожені запаси від проникнення теплого повітря під час відкриття дверцят морозильника.
BioCool
BioCool — нове слово у зберіганні фруктів та овочів для лінійки BluPerformance. Особливістю секції BioCool є можливість регулювання вологості. Легкий та плавний рух контейнерів забезпечує система роликів або телескопічних напрямних (залежно від моделі). А рівень вологості змінюється за допомогою спеціального повзунка.
BioFresh
Зона свіжості BioFresh — унікальна технологія Liebherr, що дозволяє продовжити термін зберігання фруктів, овочів, молочних продуктів, м'яса та риби. Завдяки поєднанню температури трохи вище 0°C та особливого рівня вологості, у камері BioFresh створюються оптимальні умови для зберігання свіжих продуктів. Залежно від типу продуктів, що зберігаються, рівень вологості в камері може бути змінений.
SuperFrost
Технологія SuperFrost — оптимальне рішення для швидкого та правильного заморожування. Температура в морозильній камері знижується до -32°C, завдяки чому створюється резерв холоду, необхідний для швидкого заморожування зі збереженням максимальної кількості вітамінів. Пристрій автоматично повертається до стандартного режиму роботи після закінчення процесу заморожування.